flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про тимчасове припинення направлення поштової кореспонденції

13 травня 2021, 14:54

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області повідомляє, що у зв’язку з відсутністю  фінансування на оплату поштових послуг, з 13 травня 2021 року тимчасово припиняється відправлення поштової кореспонденції учасникам судового процесу (в т.ч. судових повісток (повідомлень), копій процесуальних документів).

З метою своєчасного повідомлення про день та час судових засідань просимо використовувати альтернативні засоби для отримання  інформації суду, в тому числі процесуальних документів, а саме:

  • ознайомитись з датою призначення справи до розгляду можна на офіційній сторінці Новомиргородського районного суду Кіровоградської області веб-порталу судової влади у розділі «ГРОМАДЯНАМ»/«Список справ, призначених до розгляду» за посиланням - https://nm.kr.court.gov.ua/sud1115/gromadyanam/csz/ ;
  • інформацію про виклики осіб у судові засідання можна переглянути  у розділі «ГРОМАДЯНАМ»/«Оголошення про виклик особи зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження  чи місце роботи якої невідоме» за посиланням - https://court.gov.ua/unknown/sud1115 ;
  • судові рішення можна переглянути  у Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням - http://www.reyestr.court.gov.ua.

Видача процесуальних документів буде здійснюватися особисто у канцелярії суду, направлятися засобами електронної пошти та через систему «Електронний суд».

Просимо вибачення за тимчасові незручності. Відправлення поштової кореспонденції буде відновлено після належного забезпечення суду поштовими марками.